Tillbaka till bloggen
Blog

5 saker som gör din sommarsemester speciell

Planerna för din sommarsemester blir allt mer konkreta och du räknar dagarna tills du kan packa väskorna för att äntligen få vila lite. Vart du än går vill du känna dig bekväm - men vad kan vara mysigare än ditt eget hem? 

Därmed föreslår vi att du den här gången tar med dig en bit av "hemmet" på din resa. Det låter först löjligt, men också ganska coolt, eller hur? Vi föreslår några saker som du definitivt bör skriva upp på din packlista. De här sakerna kanske inte finns med på en vanlig lista, men tro oss, du kommer att vara glad att du tog med dem på resan.

1.Favoritljuset - Det sägs att dofter, minnen och känslor ofta hänger ihop. Det beror på att din näsa bearbetar dofter och skickar dem direkt till ett område i hjärnan som ansvarar för minnen och känslor. Denna lättpackade doft får dig att känna dig som hemma!

  1. Vattenflaska - vätsketillförsel är viktigt. Det vet vi alla. Om du tar med dig din egen vattenflaska kommer du inte bara att hålla en bra vätskebalans, utan du gör också något för miljön. Dessutom finns det många ställen där du kan fylla på din vattenflaska.  
  1. Kaffebryggare - Beroende på vart du ska åka eller bo vill du kanske göra dig en kopp kaffe på morgonen. Om så är fallet rekommenderar vi att du packar ner kaffebryggaren och köper malda bönor på det lokala kaféet för de närmaste dagarna. 
  1. Neato robotdammsugare - För en längre semester i ditt fritidshus eller Airbnb bör du ta med dig din smarta robotdammsugare på resan. Neato är lätt att installera (se bara till att du har tillgång till Wi-Fi) och kan hjälpa dig att hålla ditt hem rent medan du njuter av din ledighet. 
  1. Örngott (eller kudde) - En god natts sömn är avgörande för en vilsam semester. Att ha ditt ansikte på ett välbekant örngott eller till och med en välbekant kudde kan göra stor skillnad. 

Det här är bara en kort översikt över en packlista för nästa sommarsemester. Och även om du inte behöver allt, hoppas vi att det åtminstone ger dig nya idéer om okonventionella saker till nästa semester. 

Ha en trevlig resa!

Tillbaka till bloggen