Tillbaka till bloggen
Blog

Att bo i stadens liv och rörelse - hur man kan hitta avkoppling 

Stadslivet kan vara spännande och givande. Men det kan också leda till stress i vardagen: trafikstockningar på väg till jobbet, buller i grannlägenheten, övertid på jobbet. Lägg därtill känslan av att du måste göra tusen saker samtidigt. Livet går allt snabbare och vardagen blir allt mer stressig. Neato D800 i espressobrunt hjälper dig att lämna stadens stress och rörelse bakom dig och ger dig mer tid för de goda sakerna i livet.    

Den nya modellen har den typiska Neato-kvaliteten och den D-formade designen som du redan är van vid från modellerna D8, D9 och D10.  

Tack vare Laser Smart-tekniken rengör Neato D800 extremt noggrant, även i mörker och under möbler - perfekt för mindre hem och för dem som är mycket på språng. Som alltid kan roboten fjärrstyras med appen MyNeato. På så sätt kan rutiner eller blockerade områden ställas in när som helst så att städningen av dina egna fyra väggar är klar redan innan du kommer hem efter en stressig dag på jobbet.  

Neato D800 kan köras i upp till 90 minuter vid 60 . Om det finns större områden att rengöra kan roboten automatiskt ladda upp sig själv och avsluta rengöringen efteråt.   

Så här avslappnat kan stadslivet vara!  

 

Tillbaka till bloggen