Tillbaka till bloggen
Blog

Checklista för vårstädning: 4 tips för städning med Neato

Dagarna blir längre, naturen vaknar och solens strålar visar dig skoningslöst hur dina golv faktiskt ser ut - ett tecken på att den stora vårstädningen är här. Även om du har försummat den vanliga städningen fram till dess finns det inte mer att göra än vanligt. Neato känner inte till några säsonger. Det hjälper dig att hålla ditt hem rent året runt. Du kommer att älska vårstädning från och med nu!

Här är några tips som hjälper dig att få ditt hem i toppskick:

  1. Gör en lista över allt du behöver städa. Ordna listan efter områden eller zoner i hemmet. På så sätt blir det lättare att dela upp arbetsuppgifterna och städningen känns inte som en syssla!
  2. Aktivera din Neato för att börja vårstädningen. När det väl börjar fungera kommer du att känna dig motiverad att städa resten av hemmet minst lika bra som golven.
  3. Ställ in ett schema för regelbunden dammsugning i appen MyNeato. Du kan ställa in vilka dagar och tider du vill att Neato ska rengöra.
  4. Varför inte planera en vårstädning tillsammans med din vän eller partner? Lagarbete gör att drömmen fungerar, eller hur? När vi är tillsammans med våra nära och kära är det oftast ännu lättare! ;)

Om du vill veta mer om de olika lägena och inställningarna för din Neato robotdammsugare kan vi hjälpa dig här.

Om du letar efter en smart robotdammsugare för att städa huset åt dig och din familj är Neato D10 något för dig.

Ta reda på mer om hur det kan göra ditt liv enklare:

Det är viktigt att veta att städning är något som de flesta människor inte tycker om att göra. Därför vill vi göra din vardag enklare med hjälp av robotar. Vi vill göra vårstädningen till något att se fram emot i år.

Tillbaka till bloggen