Tillbaka till bloggen
Blog

Sista minuten-rengöringstips inför julen

Julen är bara några dagar bort och svärföräldrarna är redan på väg till er för att fira julen med er. Hann du inte förbereda allt i huset och städa eftersom det var för mycket på gång på kontoret? Hur hårt du än försöker förbereda dig inför julen finns det inte tillräckligt med timmar på dagen för att hinna med allt som står på din att-göra-lista? Då är de här tipsen precis vad du behöver just nu:

  • Byt ut handdukar och kökshanddukar i hela huset. Ta fram julhanddukarna om du har det, eller lägg fram nya handdukar. På så sätt ser ditt hem renare ut utan att du behöver anstränga dig särskilt mycket!
  • Fräscha upp luften i ditt hem med bara två ingredienser på spisen. Lägg fem kanelstänger och fem koppar vatten i en kastrull och koka upp dem. Sänk sedan temperaturen till låg värme och låt den behagliga kaneldoften flöda genom ditt hem!
  • Låt din Neato Robot städa golven. Med rengöring i flera zoner i MyNeato-appen kan du ställa in din Neato D10-robot så att den rengör rummen i en viss ordning och i ett visst rengöringsläge - till och med det nya Auto-läget är tillgängligt här! Så medan du är upptagen med att förbereda middagen i köket kan din Neato ta över dammsugningen i vardagsrummet!
Tillbaka till bloggen