Tillbaka till bloggen
Blog

Fördelarna med en robotdammsugare

Tänk dig att komma hem från jobbet varje dag och se ett fläckfritt golv utan att du behöver göra någonting. Låter för bra för att vara sant, eller hur? Med en robotdammsugare kan du nu förverkliga din fantasi. Fördelarna är oändliga, och här är våra fem främsta skäl till varför det är värt att investera i en idag.

  1. Tidsbesparing: dagen är aldrig tillräckligt lång, så du bör inte spendera den med att skjuta runt en dammsugare. En robotdammsugare befriar dig från denna tråkiga uppgift och ger dig tid tillbaka som du kan använda till mer meningsfulla saker.
  2. Minskning av allergener: Allergier kan i hög grad påverka din livskvalitet. Om du använder en robotdammsugare regelbundet minskar allergenerna i ditt hem avsevärt och håller allergier borta. För dem som är särskilt känsliga för allergener är Neato D10 den perfekta lösningen. Den är utrustad med ett HEPA-filter som fångar upp till 99,97 % av allergener och fina dammpartiklar ner till 0,3 mikrometer. Garanterad fri andning!
  3. Personligt hembiträde: En bra robotdammsugare är som ett hembiträde, fast den kostar inte lika mycket. Ange vilka dagar och tider du vill att roboten ska städa, var du vill att den ska städa och inte städa, och hur noggrant den ska städa. Nu kan du luta dig tillbaka och slappna av medan din hushållsrobot gör det smutsiga arbetet.
  4. Tar bort djurhår från alla ytor: För djur med hår eller päls är det en naturlig process att tappa hår. Om du bor tillsammans med pälsklädda vänner bör du dammsuga oftare för att förhindra spridning och ansamling av hår. Med en robotdammsugare är det särskilt snabbt och enkelt att dammsuga så ofta du behöver.
  5. Rengör svåråtkomliga ställen: Om du inte dammsuger regelbundet under sängen och soffan kan damm, hår och smulor ha samlats där. Som tur är är robotdammsugare tillräckligt smala för att få plats under de flesta möbler och till och med under köksbänken. Om du vill ta din städning ett steg längre kan Neatos D-formade robotar också dammsuga nära kanter och djupt in i hörn för ultimat renlighet.

Tack vare robotdammsugare har det aldrig varit lättare att städa. Om du inte är säker på vilken robot som är rätt för dig har vi förberett ett litet frågeformulär som hjälper dig att bestämma dig. Men en sak är säker - oavsett hur stor röran är så har Neato koll på din

Tillbaka till bloggen